En liten informasjonspost

Lagt ut av

Det er mulig det tar litt tid før jeg får lagt ut en ny post her og grunnen er at jeg må reise litt rundt å prate fremover og da må jeg forberede pratingen fremfor å bruke tid på blogging.

Det fine med all denne pratingen er at det er en fin mulighet for meg for å treffe nye spennende mennesker og om noen skulle ønske å treffe meg så det alltid hyggelig om noen kommer for å si hei.

11. november kl. 11.30 holder jeg et kort foredrag om energi, på Lille Månes høstkonferanse på Mathallen i Oslo. Påmelding her. Dette er et spennende arrengement med flere dyktige fagpersoner, som for eksempel Andreas Eenfeldt.

14. november er jeg invitert til Kristiansand (Kronprinsensgt 45) for å snakke for foreningen Kostreform for bedre helse. Tema er lavkarbo og trening. Passer for alle som er interessert i mat, trening og helse. Mer info her. Ønsker alle interesserte på sørlandet hjertelig velkommen.

29. november er jeg spurt om å holde et foredrag på Norges idrettshøgskole i forbindelse med at anerkjente Stephen D. Phinney skal holde et foredrag. Phinneys foredrag heter: Low Carbohydrate Diets, Keto-adaptation, and Physical Performance. Jeg kommer til å prate om «Karbohydratrestriksjon, styrketrening og kroppssammensetning» med underemnene: studier, konsekvenser for idrettsutøvere og mosjonister og praktisk gjennomføring. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å høre Phinneys foredrag.

Jeg kan også samtidig avsløre at jeg har skrevet en liten bok. Boken kommer til å hete «Helt naturlig mat og trening» og handler ikke overraskende om mat og trening. Den kommer forhåpentligvis ut tidlig på nyåret og jeg håper den kan bidra med noe interessant. Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger på hvordan boken oppleves og både positive og negative tilbakemeldinger er velkomne. Mer info om bok og forlag her.

Jeg har også laget en hjemmeside. På http://www.paljabekk.com kommer jeg til å legge ut info om ting som skjer, nyheter om den kommende boken og andre interessante nyheter som jeg føler bør deles. Stikk gjerne innom siden allerede nå. Den er fortsatt under arbeid og vil utvikle seg mer, men jeg vil allerede begynne å bruke den som et informasjonssted fremfor på denne bloggen, som jeg vil forbeholde skriverier om fag.

Vi sees!

4 kommentarer

 1. Gleder meg til bok!
  Tenkte med en gang på denne:
  «Edmund: A Butler's Tale,» «a giant roller coaster of a novel in 400 sizzling chapters. A searing indictment of domestic servitude in the eighteenth century with some hot Gypsies thrown in.»

  Liker

 2. Supert!!

  Fulgt bloggen din lenge, men kommenterer bare innimellom. Er det mulig å komme å høre på foredraget på NIH? Gleder meg masse til bok!

  Eirik

  Liker

 3. Nåja, jeg håper den blir interessant selv uten sigøynere selv om den er på noe mindre enn 400 kapitler, men jeg kan ikke unngå å føle at du legger forventningene litt høyt her Øystein.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s