Årgangskostråd

Lagt ut av

Nå er det ikke så ofte jeg leser «dameblader» og skal jeg være helt ærlig så har jeg lite til overs for mye av ukebladkulturen. Men innimellom glimter de til. Jeg ble sittende å lese Alle Kvinner i dag på den svært så koselige Lille Holmestrand, og ble positivt overrasket over at bladene inneholdt både oppdatert og god informasjon om kosthold. Hadde bare alle ukebladene i denne kategorien vært så oppdatert så hadde det hjulpet mye.

Bildet under viser slankeråd etter min smak. «Kjøtt inngår i alt godt kosthold» står det, og det oppfordres til å spise mettende kjøtt om man skal ned i vekt. Spesielt godt liker jeg tipsene for «fullverdig slankekost» som anbefaler dette:

  • Kalvefrikasé – roastbeef 
  • Oksestek m/sky 
  • Får-i-kål av magert fårekjøtt med mye kål 
  • Ristet eller grillstekt lever 

«Okse- og kalvelever er også høyverdig slankekost» står det, og jeg må si dette er en uttalelse jeg støtter 100% opp om. 

Alle Kvinner anno 1957

Likte også hvordan et noe nyere blad inneholdt en reklame for egg og bacon. Ikke fra en produsent av egg eller bacon, men for måltidet egg og bacon. Nå er det som sagt ikke ofte jeg leser ukeblader, men jeg lurer på hvor mange av dagens blader som nærmst skriker EGG og BACON mot deg. 

Alle Kvinner anno 1961

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s