Travel november

Lagt ut av

Mon tro om det er et godt tegn at man sitter på jobb og tenker på Michael Douglas i den klassiske filmen Falling down?

Det begynner å bli lenge siden jeg har skrevet noe fornuftig her på bloggen og lengre tid skal det ta. Jeg har masse spennende stoff jeg gleder meg til å dele med dere her, men i november tar jeg en pause fra skrivingen. Akkurat nå har jeg for mye å gjøre. Jeg er jo opptatt av helse og veldig klar over viktigheten av både hvile og søvn og skal jeg få litt søvn eller hvile må jeg ta en liten pause fra skrivingen. Interessant nok skriver Mark Sisson også om hvordan våre hverdagsvalg kan gi oss dårlig helse fordi vi blir stresset og får for mye å gjøre.

Men jeg skal ikke være helt passiv den neste måneden.

8. november er jeg i Stavanger og holder foredrag på Kostkonferansen. Konferansen er fulltegnet, men man kan sette seg opp på liste om man vil. Mer info om arrangementet finner du her.

15. og 16. november er det Høstkonferansen i Oslo. Der kommer jeg til å henge (skal også holde et kort innlegg) hele helgen. Håper å treffe mange likesinnede mennesker der. Programmet finner du her og praktisk info finner du her.

19. november kommer Sara Lossius til Larvik. Hun skal naturlig nok prate om Paleolivsstilen. Jeg skal også holde et kort innlegg om trening hvor jeg kommer til å trekke inn evolusjonære perspektiver på kropp, prestasjon og helse. Dette er et åpent møte som arrangeres av Kostreform Vestfold. Mer info om arrangementet finner du her.

27. november er det klart for nok et åpent møte i regi av Kostreform, men denne gang av Kostreform Buskerud. Da kommer jeg til Drammen og skal holde et foredrag om Naturlig mat og trening. Mer info om dette arrangementet finner du her.

Det blir en travel måned, men når desember kommer bør halve befolkningen ha en forståelse for paleokosthold og livsstil. La oss håpe ribbeinntaket går opp og pepperkakeinntaket går ned.

Husk også at du kan følge med på hva som skjer på min hjemmeside. Ellers finner dere meg både på Twitter, Instagram og Facebook (hvor jeg kommer til å dele interessante ting også i november).

Jeg kommer sterkere tilbake i desember!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s